Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Όλες οι συλλογέςΞεκινώντας με το Bookvoice
Πώς δημιουργώ λογαριασμό;
Πώς δημιουργώ λογαριασμό;

Βήμα - βήμα η απλή διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και σύνδεσης.

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Βελτιώσαμε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού για να την κάνουμε γρήγορη, εύκολη και ασφαλή για εσάς. Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να εγγραφείτε στο Bookvoice, χρησιμοποιώντας το νέο απλό σύστημα σύνδεσης χωρίς μόνιμο κωδικό πρόσβασης.


Δημιουργία λογαριασμού από την εφαρμογή

Βήμα 1: Επισκεφθείτε την εφαρμογή Bookvoice

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή του Bookvoice. Αν δεν έχετε κατεβάσει ακόμη την εφαρμογή, μπορείτε να τη βρείτε στο App Store για iOS ή στο Google Play για Android.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία λογαριασμού"

Στην αρχική σελίδα στο περιβάλλον της εφαρμογής, εντοπίστε το κουμπί "Δημιουργία λογαριασμού". Κάντε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Βήμα 3: Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Στο προβλεπόμενο πεδίο, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό σας στο Bookvoice. Βεβαιωθείτε ότι είναι ένα email στο οποίο έχετε πρόσβαση, καθώς θα σας στείλουμε έναν κωδικό επαλήθευσης.

Βήμα 4: Λήψη 6ψήφιου κωδικού επαλήθευσης

Αφού εισάγετε το email σας, θα λάβετε άμεσα έναν 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης στα εισερχόμενα σας. Ελέγξτε το email σας και συγκρατήστε τον κωδικό που σας δόθηκε. Εάν δεν τον βλέπετε, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

💡Ο κωδικός επαλήθευσης αποστέλλεται άμεσα αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε έως και 30 δευτερόλεπτα. Μη ζητήσετε νέο κωδικό επαλήθευσης σε αυτό το διάστημα.

Βήμα 5: Εισάγετε τον κωδικό επαλήθευσης

Επιστρέψτε στην εφαρμογή Bookvoice και εισαγάγετε τον 6ψήφιο κωδικό που λάβατε. Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιείται μία φορά και διασφαλίζει την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Βήμα 6: Συμπληρώστε το προφίλ σας

Μόλις γίνει αποδεκτός ο κωδικός επαλήθευσης, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το προφίλ σας. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα και το επώνυμο σας καθώς και την αποδοχή των όρων χρήσης.

Βήμα 7: Ξεκινήστε την εξερεύνηση!

Συγχαρητήρια! Ο λογαριασμός σας στο Bookvoice έχει πλέον ρυθμιστεί και είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον αχανή κόσμο των ηχητικών βιβλίων. Ξεκινήστε την εξερεύνηση στη μεγαλύτερη συλλογή ελληνικών ηχητικών βιβλίων, προσθέστε τους αγαπημένους σας τίτλους στη βιβλιοθήκη σας και απολαύστε την αφήγηση.

Να θυμάστε πως το σύστημα ελέγχου ταυτότητας χωρίς κωδικό πρόσβασης του Bookvoice παρέχει έναν ασφαλή και βολικό τρόπο για να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας χωρίς την ανάγκη χρήσης παραδοσιακών κωδικών πρόσβασης. Αν ποτέ αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαδικασία εγγραφής, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην ομάδα μας για βοήθεια μέσω του [email protected].

Καλή ακρόαση! 📚🎧

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;