Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Όλες οι συλλογέςΣυνδρομές
Τι είναι το Bookvoice Plus;
Τι είναι το Bookvoice Plus;

Απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα audiobooks

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Εισαγωγή

Το Bookvoice Plus είναι μία συνδρομητική υπηρεσία που σου δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα ηχητικά βιβλία όλων των κατηγοριών με μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Είτε πρόκειται για αγαπημένα βιβλία, κλασικά έργα ή νέες ιστορίες, υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψεις σε όλες τις κατηγορίες μέσω των καταλόγων Plus και Kids που διευρύνονται διαρκώς. Μπορείς να ακούσεις όσα βιβλία θέλεις ακόμα και offline μέσω της εφαρμογής μας. Η δωρεάν δοκιμή διαρκεί για 30 ημέρες και δεν θα χρεωθείς εφόσον την ακυρώσεις νωρίτερα.

Όλες οι παροχές του Bookvoice Plus

  • Απεριόριστη πρόσβαση σε 650+ επιλεγμένα audiobooks όλων των κατηγοριών που εμπλουτίζονται διαρκώς

  • Πρόσβαση στο Bookvoice Kids με 300+ παιδικά audiobooks

  • Πρόσβαση σε αποκλειστικές εκπτώσεις μελών

Τι είναι η δωρεάν δοκιμή;

Όλοι οι νέοι συνδρομητές δικαιούνται 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα μείνετε ικανοποιημένος/η και δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, εκείνη θα ανανεωθεί με κόστος ανάλογο της συνδρομής. Εμείς θα σας ενημερώσουμε λίγες ημέρες πριν λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος και εφόσον ακυρώσετε τη συνδρομή σας δεν θα υπάρξει καμία χρέωση.

Έχω πρόσβαση σε όλα τα audiobooks του Bookvoice;

Όχι, με το Bookvoice Plus έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα ηχητικά βιβλία του Bookvoice που εμπλουτίζονται διαρκώς. Μπορείτε να δείτε όλα τα audiobooks που περιλαμβάνονται στον κατάλογο Bookvoice Plus εδώ.

Εάν επιθυμείτε να ακούσετε ένα audiobook που δεν περιλαμβάνεται στο Bookvoice Plus, μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω μίας μεμονωμένης αγοράς από το bookvoice.gr ή να δοκιμάσετε το Bookvoice Premium.


Απαντήθηκε η ερώτησή σας;