Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Καλωσορίσατε στο Bookvoice!

Εισαγωγή στον κόσμο του Bookvoice

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Καλώς ήρθατε στο Bookvoice! Είμαστε χαρούμενοι που σας έχουμε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με την πλατφόρμα μας θα είναι όσο καλύτερη γίνεται.

Τι είναι το Bookvoice;

Το Bookvoice είναι η κορυφαία πλατφόρμα ακουστικών βιβλίων στην Ελλάδα, σχεδιασμένη για όσους αναζητούν έναν εύκολο τρόπο να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους βιβλία. Προσφέρουμε μια μεγάλη και ποικίλη συλλογή ηχητικών βιβλίων που καλύπτουν διάφορα είδη, αφηγημένα από αγαπημένες φωνές για να ενισχύσουν την ακουστική σας απόλαυση.

Οι σημαντικότεροι εκδοτικοί οίκοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας με σκοπό να ηχογραφηθούν εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων και να γίνουν διαθέσιμοι μέσα από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ελληνικών ηχητικών βιβλίων, τo Bookvoice.

Χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε:

  • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη: Από διαχρονικά κλασικά βιβλία μέχρι τα πιο πρόσφατα best sellers. Η βιβλιοθήκη μας είναι επιμελημένη ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

  • Φιλικό προς το χρήστη: Η πλοήγηση στο Bookvoice είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ! Η νέα μας εφαρμογή διασφαλίζει ότι μπορείτε να βρίσκετε, να οργανώνετε και να απολαμβάνετε τα ηχητικά σας βιβλία με ευκολία.

  • Ακρόαση χωρίς σύνδεση: Απολαύστε τα αγαπημένα σας ηχητικά βιβλία οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Κατεβάστε τους επιλεγμένους τίτλους σας για ακρόαση εκτός σύνδεσης, καθιστώντας το βολικό για όσους βρίσκονται εν κινήσει.

  • Τα audiobooks σου ανήκουν: Τα βιβλία που αγοράζεις με μεμονωμένες αγορές ή με credits συνεχίζουν να σου ανήκουν, ακόμα κι’ εάν ακυρώσεις τη συνδρομή σου.

  • Ευέλικτα προγράμματα συνδρομής: Επιλέξτε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα που ταιριάζει στις αναγνωστικές σας συνήθειες. Με τις ευέλικτες επιλογές, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία Bookvoice στον τρόπο ζωής σας.

Πώς να ξεκινήσετε:

  1. Δημιουργία λογαριασμού: Ακολουθήστε την απλή διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με το Bookvoice.

  2. Εξερευνήστε τη βιβλιοθήκη: Περιηγηθείτε ανά είδος, συγγραφέα ή εξερευνήστε επιμελημένες συλλογές.

  3. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή: Αν είστε έτοιμοι να ξεκλειδώσετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες, εξερευνήσετε τα συνδρομητικά μας προγράμματα με μία δωρεάν δοκιμή. Απολαύστε πρόσθετα προνόμια και μια πλουσιότερη εμπειρία ηχητικών βιβλίων.

  4. Ξεκινήστε την ακρόαση: Πατήστε το play και αφήστε τις ιστορίες να ξετυλιχθούν καθώς οι αφηγητές μας τις ζωντανεύουν.

Συνδεθείτε μαζί μας:

Δεν είμαστε απλώς μια πλατφόρμα, είμαστε μια κοινότητα από λάτρεις των βιβλίων. Συνδεθείτε με άλλους χρήστες του Bookvoice, μοιραστείτε τις σκέψεις σας και μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες κυκλοφορίες μέσω των social media μας.

Στο Bookvoice, θέλουμε να σας προσφέρουμε μια απολαυστική εμπειρία ακρόασης. Αν ποτέ έχετε ερωτήσεις, χρειάζεστε βοήθεια ή θέλετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας, η ομάδα υποστήριξης μας είναι εδώ για εσάς μέσω του [email protected].

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Bookvoice. Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στον κόσμο των ιστοριών, ένα audiobook τη φορά! Καλή ακρόαση!

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;