Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Όλες οι συλλογέςΣυνδρομές
Τι είναι το Bookvoice Premium;
Τι είναι το Bookvoice Premium;

Ποια βιβλία περιλαμβάνονται, τι είναι το credit κ.λπ.

Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Εισαγωγή

Κάθε φορά που ανανεώνεται μία συνδρομή Bookvoice Premium ο συνδρομητής λαμβάνει ένα credit το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει στην εφαρμογή του Bookvoice αγοράζοντας οποιοδήποτε premium audiobook θέλει να του ανήκει για πάντα. Τα βιβλία που αγοράζει με credits συνεχίζουν να του ανήκουν ακόμα και εάν λήξει η συνδρομή του.

Επίσης, μέσω της συνδρομής Bookvoice Premium αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα audiobooks που περιλαμβάνονται στους καταλόγους Plus και Kids.

Μέσω του Bookvoice Premium έχετε ευκολότερη πρόσβαση σε εκατοντάδες best sellers, νέες κυκλοφορίες, αποκλειστικά premium audiobooks και βιβλία που δεν περιλαμβάνονται στο Plus και Kids.

Όλες οι παροχές του Bookvoice Premium

  • Ένα credit κάθε μήνα, για να το εξαργυρώσετε με όποιο audiobook του Bookvoice (best sellers, νέες κυκλοφορίες κ.λπ.) είναι διαθέσιμο για αγορά με credit.

  • Απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα audiobooks όλων των κατηγοριών που εμπλουτίζονται διαρκώς (συμπεριλαμβάνεται η συνδρομή Bookvoice Plus και Kids)

  • Πρόσβαση σε αποκλειστικές εκτπώσεις μελών

Τι είναι η δωρεάν δοκιμή;

Όλοι οι νέοι συνδρομητές δικαιούνται 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας. Εάν μέσα σε αυτό το διάστημα μείνετε ικανοποιημένος/η και δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, εκείνη θα ανανεωθεί με κόστος ανάλογο της συνδρομής. Εμείς θα σας ενημερώσουμε λίγες ημέρες πριν λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος και εφόσον ακυρώσετε τη συνδρομή σας δεν θα υπάρξει καμία χρέωση.

Με τη δωρεάν δοκιμή του Bookvoice Premium αποκτάτε ένα δωρεάν credit που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ηχητικά βιβλία μέσα από την εφαρμογή ή το bookvoice.gr καθώς και απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα ηχητικά βιβλία.

Τι είναι το Credit;

Κάθε φορά που ανανεώνεται μία συνδρομή Bookvoice Premium πιστώνονται ένα ή περισσότερα credits στον λογαριασμό σας. Αυτά τα credits μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ηχητικών βιβλίων μέσα από την εφαρμογή του Bookvoice. Τα audiobooks που αγοράζετε με credits σας ανήκουν για πάντα και παραμένουν στη βιβλιοθήκη σας ακόμα και εάν λήξει η συνδρομή σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αγορά audiobook με credit εδώ.

Έχω πρόσβαση σε όλα τα audiobooks του Bookvoice;

Όχι, με το Bookvoice Premium έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες επιλεγμένα ηχητικά βιβλία του Bookvoice που εμπλουτίζονται διαρκώς. Μπορείτε να δείτε όλα τα audiobooks που περιλαμβάνονται στον κατάλογο Bookvoice Plus εδώ.

Εάν επιθυμείτε να ακούσετε ένα audiobook που δεν περιλαμβάνεται στο Bookvoice Plus, μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω μίας μεμονωμένης αγοράς από το bookvoice.gr ή εξαργυρώνοντας το credit σας.





Απαντήθηκε η ερώτησή σας;